Sverigeresa!

Har varit ett litet sommaruppehåll här men nu börjar det hända saker igen!



Hej!

Det var ett par stycken som nappade på Kick-off-veckoslutet i september, men inte tillräckligt många, för att det skulle ha blivit någon kick off. Så vi gör ett nytt förslag: vad sägs om Viccos och Johans förslag att delta i UH:s ungdomskonferens om sex och samlevnad den 13-15.11.2009? Nu har vi fått veta att ett killveckoslut kommer att ordnas på Solvalla under just detta veckoslut, men kanske tjejerna då kunde åka på resa till Sverige. 

Resorna från Åbo till Stockholm betalas för dig samt tunnelbana och tåg till Bollnäs. Konferensavgiften behöver du inte bry dig om och logi och matutgifter är bara att glömma. Det enda som du behöver göra är komma med!

Vi startar torsdagen den 12.11.2009 med färjan från Åbo klockan 21.00 och anländer tillbaka till Åbo måndagen den 16.11.2009 klockan 7.35 på morgonen.
Vill du med? Anmäl dig då så snabbt som möjligt till [email protected] så vi vet hur många platser vi skall boka på diverse transportmedel. Sista anmälningsdag är 15.10 eftersom de på UH vill att man anmälser sig senast 19.10. Vi sköter anmälningen till UH, färjor och allt annat. Så anmäl dig bara, gör det nu snabbt! :)
När du anmäler dig meddela namn, telefonnummer, adress och födelseår.

Inbjudan till konferensen också hittas på www.uh.se.
Mera information skickas till deltagarna efter anmälning!
Meddela alla dina hörselskadade kompisar om detta!
Häslningar,
Nora&Catariina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0